Toimitusehdot

Voimassa 4.5.2018 alkaen

Yleistä verkkokaupasta

Verkkokaupan tuotteita myy Digikoodi.fi. Pidätämme oikeuden tuotteiden muutoksiin.

Tilaaminen

Tuotteet voi tilata osoitteesta www.Digikoodi.fi.

Kaikki tilaukset edellyttävät sähköpostiosoitetta, sillä koodi toimitetaan myös sinne. Toimitetussa sähköpostissa mainitaan tilattu koodi, tuotteen nimi ja laskutusosoite.

Tilausvahvistus ja tilauksen maksaminen

Tilauksen voi maksaa käyttäen joko luottokorttia tai PayPalia. Kaikki maksutapamme ovat täysin lisämaksuttomia asiakkaille. Ostos, eikä ostoskorin loppusumma tule yllättämään esimerkiksi laskutuslisällä tai luottokorttikomissiolla.

Maksamisen turvallisuus

Verkkokaupan maksuvälittäjinä toimivat PayPal ja luottokorttimaksuissa Stripe. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin, ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Maksu- tai luottokortilla maksaminen tapahtuu turvallisesti SSL-suojatulla yhteydellä. Yrityksellä ei ole pääsyä korttitietoihin eikä maksukortin tietoja tallenneta järjestelmäämme.

Tuotteet

Kaikki koodit ovat alkuperäisiä ja ne ovat laillisia. Tuotteiden varastoarvot ovat reaaliaikaisia joten ne päivittyvät ostotapahtuman jälkeen.

Toimitusaika

Ostetun lisenssin näkee oston jälkeen vahvistussivulla välittömästi ja tuote toimitetaan myös syötettyyn sähköpostiosoitteeseen. Huomaa, että joillain tuotteilla voi olla pidempi toimitusaika (1-24h). Tämä tulee ilmi tuotteen kuvauksessa.

Tuotteiden virhevastuu

Kaikilla tuotteille myönnetään toimivuustakuu. Jos lisenssikoodi ei toimi, tulee asiakkaan toimittaa virheestä kuvakaappaus Digikoodi.fi asiakaspalvelulle. Kuvassa tulee näkyä virheilmoitus sekä  koodi. Ilman kuvakaappausta virhettä ei voi todeta ja koodia ei voi reklamoida.

Virheelliset tuotteet käsitellään 24h kuluessa reklamaatiosta. Virheellinen tuote korvataan uudella.

Tilauksen peruuttaminen ja palautus

Tilausta ei voi peruuttaa tilauksen tekemisen jälkeen, koska koodit toimitetaan välittömästi tilauksen tekemisen yhteydessä. Jos koodi on varastovirheen tai muun järjestelmävirheen vuoksi jäänyt toimittamatta, asiakkaalla on peruutusoikeus tilaukseen. Koodit ovat kertakäyttöisiä, joten jo toimitettua tilausta ei voi peruuttaa. Peruutusoikeus ei myöskään synny, jos koodi on saapunut väärään sähköpostikansioon, esimerkiksi sähköpostin roskapostikansioon. Virhetilanteessa yhteys tulee ottaa suoraan Digikoodi.fi:n asiakaspalveluun. Tilattu koodi voidaan toimittaa uudestaan myös asiakaspalvelun toimesta.

Kaikki Digikoodi.fi sivulla olevat tuotteet ovat lisenssikoodeja ja kirjautumistietoja, joiden tuotetietoihin asiakkaan tulee tutustua ennen tilauksen tekemistä ja ostopäätöstä. Tuotteen toimituksen jälkeen tilausta ei voi peruuttaa.

Tilauksen yhteydenottolomake

Kuluttajansuojalain 6 luvun 9 § (30.12.2013/1211) mukaisen peruuttamislomakkeen löydät täältä.

Muuta

Pidätämme oikeuden muutoksiin toimitusehdoissa.